About

wie ben ik?

Mijn naam is Devi, ik ben twintig jaar.
Ik woon al mijn hele leven in Haarlem en ik woon nog thuis bij mijn ouders samen met mijn broertje (9).
Ik heb een lieve vriend, Jeroen die in Amersfoort woont en wij zijn sinds 2012 bij elkaar.

Tot twee jaar geleden verliep alles zoals het zou moeten gaan , ik behaalde mijn vmbo-t diploma en begon een niveau 4 opleiding interieur adviseur, nadat ik na 1 jaar dit toch niet leuk vond ben ik 20 uur per week gaan werken in de thuiszorg, ik had het heel erg naar mijn zin !
Na een paar maanden werd ik ziek, een trombose in mijn hersenen, sinds die dag is alles veranderd, in mijn blog is te lezen hoe dit is verlopen en hoe ik dagelijks tegen dingen aanloop die mij belemmeren in het oppakken van de normale dingen in het leven.

Op mijn blog kan je diversen artikelen verwachten, ik schrijf voornamelijk over mijn dagelijks leven na de sinustrombose en ik ga artikelen plaatsen met informatie over de sinustrombose , dit omdat ik vind dat er simpelweg gewoon te weinig informatie bestaat over deze aandoening, en vooral de gevolgen hiervan.
Daarnaast ben ik erg bezig met mij voeding en gezondheid, ik ben veel afgevallen en ik deel graag mijn ervaringen en  de leuke en niet leuke kant van het afvallen, want afvallen is niet altijd zo makkelijk als gezegd word.

Veel plezier & neem vooral contact met me op als je vragen hebt of in hetzelfde schuitje zit.

 

 

IMG_20151029_102255