About

wie ben ik?

Mijn naam is Devi, geboren en getogen in Haarlem.
Inmiddels woonachtig in Nieuw- Vennep samen met mijn vriend Jeroen.

Tot oktober 2014 verliep alles zoals het zou moeten gaan , ik behaalde mijn vmbo-t diploma en begon een niveau 4 opleiding interieur adviseur, nadat ik na 1 jaar dit toch niet leuk vond ben ik 20 uur per week gaan werken in de thuiszorg, ik had het heel erg naar mijn zin !
Na een paar maanden werd ik ziek, een trombose in mijn hersenen, sinds die dag is alles veranderd, in mijn blog is te lezen hoe dit is verlopen en hoe ik dagelijks tegen dingen aanloop die mij belemmeren in het oppakken van de normale dingen in het leven.

Op mijn blog kan je diversen artikelen verwachten, ik schrijf voornamelijk over mijn dagelijks leven na de sinustrombose en ik ga artikelen plaatsen met informatie over de sinustrombose, dit omdat ik vind dat er simpelweg gewoon te weinig informatie bestaat over deze aandoening, en vooral de gevolgen hiervan.

Daarnaast heb ik na de periode van ziekte besloten het roer om te gooien, met als gevolg dat ik ruim 30 kilo ben afgevallen. Tot op de dag van vandaag ben ik dagelijks bezig met mijn voeding en trainingen, en momenteel volg ik zelfs de opleiding tot gewichtsconsulent.

Kortom, een blog met diverse verhalen over wat mij bezig houd!