voeding & fitness

Mijn doelen 

Inmiddels ben ik in totaal 30 kilo afgevallen , dan hoor ik je denken, maar wat moet er dan nog veranderen?! 

Om heel eerlijk te zijn is het natuurlijk nooit goed, er valt altijd iets te verbeteren en er is altijd een nieuwe uitdaging. Uiteraard gaat dit al lang niet meer over afvallen of diëten maar over het beste uit jezelf en je lichaam halen. Op dit moment is het doel zeker niet meer afvallen, sterker nog ik probeer nu zelfs weer wat aan te komen! 

Wat is mijn doel

Na dat ik zoveel ben afgevallen ben ik eindelijk tevreden met het cijfer op de weegschaal, maar hoe zit dit dan met het zelfbeeld ?  Die is nog erg laag, zoals ik al eerder beschreef heb ik nog erg veel vel over, nu nog steeds. Het wegtrainen van dit vel is een erg moeizaam proces, het is een kwestie van flinke kracht training, goed eten en heel veel geduld ! 

Het doel voor nu is , zo zelfverzekerd mogelijk in bikini op het strand liggen deze zomer. Ik weet dat het onmogelijk is om mijn buik strak te krijgen voor deze zomer, maar het uiterste uit mezelf halen is zeker mogelijk! De komende tijd ga ik keihard knallen in de sportschool en zo zwaar mogelijk trainen. 

Van cardio is nauwelijks meer sprake, wat ik voorheen 45 minuten lang deed doe ik nu slechts als warming up voor de training. Sinds een tijdje ben ik veel bezig met krachttraining , elke week weer jezelf overtreffen en nieuwe uitdagingen aan gaan, dat is mijn missie. 

Maar alleen met trainen kom je er natuurlijk niet, het leven op crackers en salades is al lang verleden tijd. Het is tijd voor koolhydraten en eiwitten! Ik probeer al een tijdje meer te gaan eten, wat ik erg lastig vind, maar dat is meer een psygologisch spelletje. Hier komt binnenkort een verhaal over.  

Ik schrijf graag mijn ervaringen op en ik hoop mensen hiermee te kunnen inspireren, zeker in combinatie met de sinustrombose.

See ya’

Geef een reactie