Blog

‘A part of my life’ is geboren!!

Joepie!!! eindelijk is het me gelukt om een eigen site te realiseren, nadat ik een hele tijd op Blogger actief ben geweest ( http://sinustrombose.blogspot.nl/ ) is het nu eindelijk gelukt om een website te maken.
Op Blogger heb ik veel verhalen geschreven over het eerste jaar tijdens en na de sinustrombose, dit hielp mij simpelweg om de frustratie kwijt te raken en bewust te worden van wat er allemaal gebeurd, al na een aantal weken kreeg ik reacties van mensen die mijn blog hadden gevonden op internet, zei maakte hetzelfde mee en wilde contact houden.
Dit had ik nooit verwacht, maar motiveerde mij wel om door te gaan, mijn verhaal kon mensen echt helpen!
Nadat ik met steeds meer mensen in contact ben gekomen en zelfs in de krant heb gestaan wilde ik het professioneler aanpakken, een eigen website!
Helaas was het allemaal niet zo makkelijk als ik dacht, of je betaald een vermogen, of je moet er echt verstand (en heel veel geduld) voor hebben, toch is het me uiteindelijk gelukt!

Naast Mijn verhaal over sinustrombose ga ik een wekelijkse blog bijhouden, de ene week gaat het goed met me, de andere week heb ik veel last van de restverschijnselen.
Daarnaast loop ik dagelijks tegen veel dingen aan die mij confronteren met het feit dat er heel veel is veranderd, dit schrijf ik allemaal op voor mezelf, maar wederom ook voor mensen die er iets aan hebben, want in deze twee jaar heb ik gemerkt dat verhalen delen met elkaar zeker helpt!
Je kan elkaar helpen en zeker ook het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat.
Reageer dus ook gerust als jij hetzelfde meemaakt of vragen hebt!

Verder gaat deze site niet alleen over sinustrombose, in het afgelopen jaar ben ik 20 kilo afgevallen, zonder poespas of gekke middeltjes, gewoon gezond eten en sporten!
Hoe dit me is gelukt, en vooral ook de minder leuke kant aan afvallen wil ik met andere mensen delen, want afvallen is zeker heel leuk , maar voordat je dit bereikt hebt en de tijd erna zijn zeker niet altijd even leuk!

De website is absoluut nog niet af, en nog helemaal niet naar mijn zin maar het begin is er! er gaan steeds meer artikelen op komen en er is altijd plaats voor verbetering!

 

Geef een reactie