Blog·Sinustrombose

Een nieuw avontuur!

12798925_10206614336932019_8177783529829768765_n Binnenkort mag ik eindelijk bekend maken waar ik al een tijdje mee bezig ben, veel mensen om mij heen weten eigenlijk al wat er staat te gebeuren maar op social media moet ik toch echt mijn mond houden. Een jaar geleden stond ik in het Haarlems dagblad met mijn verhaal over sinustrombose, dit was echt een super leuke ervaring en hier heb ik heel veel leuke reacties op gehad. Naar aanleiding van deze blog ben ik opnieuw benaderd door _*_*_*_*_*_* _  om mijn verhaal te doen, ik had echt nooit bedacht dat bloggen over sinustrombose zo een ver bereik zou hebben! Een tijdje geleden werd ik al geïnterviewd, eigenlijk was het gewoon een heel ontspannen gesprek  met een kop thee waarin ik alles heb kunnen vertellen en open kon zijn. Ik heb het uiteindelijke verhaal al gelezen, en het is echt super mooi omschreven! Het leuke aan dit *avontuur* (Zo noem ik het maar even ) is dat het niet enkel bij een verhaaltje blijft. Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd in een studio in Amsterdam om foto’s te schieten voor bij het artikel. Ik werd aangekleed en opgemaakt zoals dat bij een echte fotosessie gaat, en ik heb de mensen van de redactie ontmoet. Ik moet er wel bij zeggen, dat modewereldje…is echt niks voor mij!!!! DSC_000001 Verder kan ik eigenlijk niet zo veel verklappen, in juni/juli komt het artikel uit & natuurlijk hou ik iedereen op de hoogte wanneer het in de winkels gaat komen! De exacte datum kan ik nog niet vertellen, dat is nog niet duidelijk. Ik ben echt blij dat ik met mijn verhaal zoveel mensen kan bereiken en misschien wel kan helpen, het is goed dat er aandacht aan besteed word, ook door de grote bladen! Ik ben super benieuwd hoe het uiteindelijke resultaat er uit gaat zien, spannend! 🙂

 

DSC_7543
Als bedankje kreeg ik super lekkere chocolade en koekje van koek&chocolade Laren

 

2 gedachten over “Een nieuw avontuur!

Geef een reactie