Blog·voeding & fitness

Deelname Dam tot Dam loop voor een goed doel!

 

7397_931717996882574_1525404029066280969_n

Oproepje:  Zoals jullie weten ben ik hard aan het sporten en bezig met mijn gezondheid, om dit te bekrachtigen zit ik er al een tijdje aan te denken om iets met hardlopen te gaan doen. Zoals bijvoorbeeld een deelname aan mudmasters. Jeroen heeft dit al een keertje gedaan en we hebben afgesproken dat ik de volgende keer ook mee ga doen!

Toen kwam er iets anders op ons pad, de Dam tot Dam loop! Niet zomaar doelloos rennen, maar voor een goed doel. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds! Om mee te mogen doen met deze loop zamel je geld in via je eigen actiepagina en zal je 16,1 km hardlopen. Jeroen en ik gaan dus samen als team rennen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds en zamelen daarbij hopelijk minstens 500 euro in!

Wat is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?

Wij sturen, stimuleren en financieren innovatief en vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek wereldwijd gericht op de preventie en overleving van kanker door middel van voeding, gewicht en lichaamsbeweging en helpen mensen keuzes te maken in hun leefstijl die het risico op kanker kunnen verlagen.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds draagt bij aan zowel de wetenschappelijke wereld als de rest van de maatschappij met kennis over kanker en kankerpreventie, en met aanbevelingen om de kans op kanker te verkleinen. Met deze kennis kunnen we allemaal weloverwogen keuzes maken in onze voeding en leefstijl met als doel minder kans op kanker. Uit onderzoek blijkt dat ruim een derde van de meest voorkomende gevallen van kanker kan worden voorkomen door een gezonde voeding en leefstijl. We staan dus niet machteloos tegen kanker. We kunnen ons risico op kanker zelf beïnvloeden door de keuzes die we dagelijks maken in onze voeding en leefstijl.

Preventie is essentieel voor minder kanker. Door ons te richten op de preventie van kanker kan duizenden mensen in Nederland deze ingrijpende ziekte bespaard blijven.De visie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld waar de gevallen van kanker die te voorkomen zijn, ook voorkomen worden. Daar streven we naar, samen met jou. Samen kanker voorkomen.

Bron: www.wkof.nl

Team Devi&Jeroen:

Wij gaan dus samen 16,1 km hardlopen van de Dam tot Zaandam om geld in te zamelen voor dit goede doel, hiervoor hebben wij sponsoren nodig. In dit geval word het geld eerst in gezameld voordat we gaan rennen, voordat wij de dam tot dam loop gaan lopen moeten/willen wij ons streefbedrag gehaald hebben! Ons streefbedrag bedraagt: 500,- ! Dit is een groot bedrag dus elke euro is welkom, en ook elke euro gaat naar het WKOF! Via de onderstaande link kan je ons sponseren  en hiermee word het geld direct aan het WKOF gedoneerd. Laat ons tellertje oplopen en wij rennen uit jullie naam voor dit super goede doel! Help jij ons dit mooie bedrag in te zamelen? Klik op de onderstaande link, alles is welkom!

http://inactietegenkanker.nl/acties/devi/devi-runs-for-wkof/

 

 

kwf-624x255

 

Een gedachte over “Deelname Dam tot Dam loop voor een goed doel!

Geef een reactie