Blog·Sinustrombose

Artikel LINDA meiden.

Zoals ik eerder liet merken was er iets heel spannends in de aantocht, ik mocht niemand iets vertellen en ik wist zelf uiteindelijk ook nog niet zoveel. Voor mij was het ook heel spannend hoe alles eruit kwam te zien.

De LINDA meiden ligt nu een aantal weken in de winkel en ik mag met trots vertellen dat ik daarin sta! Naar aanleiding van deze blog ben ik benaderd om mijn verhaal te doen over de sinustrombose. Ik ben niet de enige die een interview heeft gegeven, er zijn nog meer andere meiden die hun verhaal hebben mogen doen, al deze meiden hebben trombose gekregen door ‘de pil’. Het is heel vervelend om te lezen wat zo een pilletje allemaal kan veroorzaken als je vatbaar voor trombose bent. En ik ben heel blij dat zo een groots blad als LINDA hier aandacht aan heeft besteed!

 

Voor degenen die het ontgaan is hier een afbeelding van mijn artikel in de LINDA meiden!

 

DSC01417

Geef een reactie