Blog

Happy new year!!

IMG_20151231_163515

 

Happy new year! 

365 dagen zijn weer voorbij,  op 1 januari weet je nooit waar je op 31 december zult zijn en wat je allemaal bereikt hebt dat jaar. Elk jaar verzinnen we weer goede voornemens, maar eigenlijk loopt dat nooit zoals je dat gepland had, wat natuurlijk niet altijd negatief hoeft te zijn!

Hier mijn oud&nieuw!

Oud:

Ook dit jaar Was weer een bewogen jaar, veel stil gestaan maar ook veel vooruit gekomen.

– 20 kilo afgevallen!
Nee dit Was niet eens mijn goede voornemen voor dit jaar, toch Is het me gelukt! Ik heb m’n levenstijl omgegooid en ben meer gaan bewegen, letterlijk een bewogen jaar dus 🙂

– Reïntegratie traject
Eindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het UWV gezegd dat ik niet langer meer thuis wil gaan zitten! Hierdoor kwam ik in een reïntegratie traject terecht. Er zijn grote vorderingen gemaakt en er is eindelijk uitzicht op een opleiding, misschien ook wel een baan?

– Stage bij de gemeente
Sinds een maand loop ik stage bij de gemeente Haarlem, sinds twee jaar ben ik dus weer aan het werk! Misschien toch wel een van de hoogtepunten dit jaar!

– Mooie plekken:
Dit jaar ben ik weer op bijzondere plekken geweest samen met Jeroen, de Algarve in Portugal Was echt prachtig om te zijn!

– Blog:
Ik heb dit jaar super veel bereikt met mijn blog! Ik heb een keer in de krant gestaan en binnenkort komt er een interview in een bekend blad (de naam mag helaas nog niet bekend worden gemaakt).  Spannend!

Nieuw:

– Opleiding & werk :
Dit jaar ga ik er voor!  Ik ga er alles aan doen om een opleiding te mogen volgen en weer aan het werk te gaan, dit word het jaar van de kansen, en die ga ik grijpen!

– Afvallen
Afvallen hoef ik natuurlijk niet meer, dit Is geen goed voornemen meer voor mij.
Ik ga natuurlijk wel deze wijze van leven volhouden en lekker sporten en lekker en verantwoord eten!

– Wonen:
Wie weet waar ik ben op 31 december 2016,  misschien wel in m’n eigen huisje? Of in ieder geval met uitzicht op.
Ik hoop het! Dit Is echt wel een doel waar ik naar wil streven dit jaar, een eigen plekje vinden. Samen met Jeroen natuurlijk 😉

– Blog :
Ik ga zeker verder met het bijhouden van deze blog! En ik hoop nog meer bekendheid hiermee te krijgen.

Wat zijn jullie goede voornemens?
Ik hoop dat al jullie wensen uit mogen komen en dat het weer een mooi jaar mag worden voor iedereen! Met een beetje steun van ieder komt iedereen door de moeilijke periodes heen & door de gelukkige momenten te delen worden deze nog mooier, samen maken We er een mooi jaar van met nieuwe kansen!
Veel geluk in het nieuwe jaar!

xx

Geef een reactie