Blog

Merry Christmas!

PhotoGrid_1451309007456

Kerstmis, de gezelligste dagen van het jaar. Nadat iedereen vloekend en gestrest de boodschappen heeft ingeslagen en het dilemma van de outfit eindelijk opgelost is kunnen we kerst gaan vieren.

Om deze kerst zo goed mogelijk door te komen op alle fronten heb ik heel wat moeten voorbereiden op het gebied van afvallen & sinustrombose, ik wil natuurlijk geen 5 kilo aankomen na de feestdagen, en ik wil ook geen hoofdpijn krijgen van alle prikkels!

Wat betreft het afvallen ben ik elke keer dat ik ging sporten net even ietsje langer doorgegaan met sporten dan dat ik anders doe, de prioriteit heb ik gelegd of het verbranden van kcal en het trainen van buik en been spieren om zo zelfverzekerd mogelijk in mijn nieuwe outfit te verschijnen. Als je na 5 jaar weer een wat strakker jurkje aan kan trekken brengt dat heel wat onzekerheid met je mee, is dat buikje echt weg? zie je niks als ik veel heb gegeten? en wat als ik ga zitten!?
Ik moet zeggen…uiteindelijk zat het jurkje nog ruimer ook dan toen ik hem kocht!

Mijn outfit!

Mijn outfit.

Daarnaast ben ik dagen bezig geweest met het veranderen van de mindset, deze twee dagen hoef je even niet aan de kcal te denken..lastig hoor als je daar zo mee bezig bent om op je lijn te letten!!!
Uiteindelijk heb ik heerlijk genoten van al het lekkers, misschien soms toch nog voorzichtig geweest met de hoeveelheden maar ik heb zeker nergens spijt van.

 

Van de sinustrombose heb ik op de dagen zelf gelukkig niet al teveel last gehad, waar ik super blij mee ben. Op de dagen ervoor heb ik zeker wel veel last gehad van hoofdpijn en de vele prikkels, de overvolle winkels en alle gestreste mensen werden vaak te veel en ik was dan ook echt super moe aan het einde van de dag, vooral in combinatie met mijn werk.
Ik heb op de dagen zelf gelukkig gewoon kunnen genieten en ik heb zoveel mogelijk mezelf rustig gehouden en me niet laten meeslepen in de stress rondom kerst.

Kortom: Deze kerst was weer geslaagd, ik heb genoten en ik hoop jullie ook!
Voor de mensen die mijn blog volgen & last hebben van een sinustrombose hoop ik zeker dat de kerstdagen een beetje goed verlopen zijn en dat jullie gewoon hebben kunnen genieten ondanks die verdomde hoofdpijn die zomaar kan opspelen!

Merry x-mas!

x

_20151227_104734

Geef een reactie